Monday, November 22, 2010

kids & baby photo contest

Assalamualaikum...


ni kali pertama aku join contest kat blog ni. tak salah mencuba betul tak? terima kasih aku ucapkan kepada cik sasa sebab tag aku. lama dah dia tag tapi hari ni baru rasa nak join. lagipun tak susah nak join contest ni.


syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua cik safiyyah osman. http://sweetlikekisses.blogspot.com. done!

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum. tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) done!

3. letakkan banner contest di sidebar anda. done!

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda. done!

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini. done!

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. done!

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. done!



gambar yang dipertaruhkan:




gambar ni merupakan gambar anak buah aku berumur 3 tahun ++ merangkap cucu haji rosnan yang 1st. bersesuaian dengan contest pertama dan percubaan pertama aku ni. gambar ni kat rumah nenek di bagan datoh. tangkap waktu tengahari, panas terik, tu yang agak seksi tu. aku pilih gambar ni sebab ianya ada sentimental value tersediri. wish me luck!


nak tag siapa ek?




fuh.. cukup pun.



tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada penganjur jika hendak menamatkan tarikh lebih awal.

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.(boleh bagi mak! ekeke..)

tu je.. tocey!

8 comments:

  1. wah. lumayan adiah die! Gudlak k!

    ReplyDelete
  2. @faratu la psl.. join la klu nk cuba nasib.. mane tau kn.. hehe

    ReplyDelete
  3. wow! insya allah. kalo ku letak gmbo ku kecik2 leh? XD

    ReplyDelete
  4. hahah! gud luck ! femes lar shiqa pas nie =)

    ReplyDelete
  5. @nawaagaga.. ni 1st time kot aku join contest kt blog.. cuba nasib.. ekeke

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya...!! :a:

    ReplyDelete