Sunday, December 19, 2010

award blogger shantek!! opps silap... cantik! hehe...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selesai pun kenduri di rumah makcik aku. maka dengan itu bermula hidup baru sepupu aku sebagai isteri orang. bertambahlah umat manusia di atas muka bumi Allah ini. hehe...

semalam aku dapat award yang sama daripada rakan seperguruan aku di ipg. terima kasihlah kepada ni na dan mimi yang sudi bagi aku award tu. aku tak cantik pun. hensem sikit je (ok perasan ye... haha)


baiklah, sekarang aku nak meneruskan kesinambungan award ni sebab ada syarat-syarat yang perlu aku lepasi untuk dapat award ni.

dan syarat-syaratnya ialah:

Thanks the person who give this award... :)
(Ucapkan terima kasih anda kepada orang yang memberikan hadiah)
 terima kasih ni na (apis)!, terima kasih mimi!

Link that person at your blogroll
 sudah-sudah... settle!

Spread to 15 blogger which you think awesome...
 ades~ dalam banyak-banyak syarat aku paling malas ni. jadi boleh tak kalau tak buat? aku rasa semua layak dapat award ni. korang cantik sebab korang adalah blogger!

rasanya tu je kot. lain kali kalau ada award lagi bolehlah share dengan aku. bukan apa, kadang-kadang bila dah tak ada modal nak update blog dapat benda ni adalah jugak benda nak share.. kan2?

6 comments:

  1. Salam .. saya tengah cari blogger yang cantik. Anda tahu sapa? leh bagi link kat blog saya.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hahaha,, mcm tga cari calon isteri je :D

    ReplyDelete