Saturday, April 23, 2011

video amatur...

Assalamualaikum...

saja nak tunjuk video amatur yang ntah pape. video ni aku ambil sehari sebelum seliaan terakhir pensyarah dan guru pembimbing. budak-budak memang enjoy dengan video ni dan semangat betul diorang nak belajar. hehe... ate... moh le kite nengoknye yob!

video

video ni aku jadikan set induksi untuk tajuk wang. video diambil sekali harung je. sebab dah last minit tak sempat nak buat yang cantik-cantik.

komen yang aku terima:
a. smart!
b. lagu tak ada kaitan...
c. baguslah buat macam ni murid-murid seronok.
d. kalau ada suara masa jual beli lagi bagus.
e. nampak kesungguhan.

komen aku sendiri:
a. nampak sangat tak reti.
b. edit last minit. guna movie maker pulak tu.
c. jadilah, daripada tak ada. hehe...

kalau anda semua nak komen boleh komen. tak apa aku boleh terima baik atau buruk. huhu... tapi kalau banyak sangat yang buruk tu cover la sikit.

3 comments:

  1. hehe.. thanks rara... smue utk kwn2.. agaga~

    ReplyDelete
  2. xleh nk tgk lg video ni pgi2.tenet usm kena blog..huu

    ReplyDelete