Thursday, September 22, 2011

assignment sudah habis

Assalamualaikum...

Alhamdulillah... setelah hampir 5 1/2 tahun bergelut dengan assignment setiap semester, akhirnya minggu ni berakhir semua assignment untuk program yang aku ambil ni. wah... macam-macam cerita best pasal assignment ni.

walau apa pun pengalaman buat assignment memang pengalaman yang sangat memenatkan tapi memang baguslah...

teringat lagi kali pertama aku buat assignment pinjam komputer orang. punyalah perit masa tu. budak-budak sekarang masuk je belajar dah tersedia laptop sebijik. ada kemudahan internet pulak tu. mudahnya sekarang ni. bersyukur...

kalau nak tengok mata panda masuk kelas pagi-pagi pun masa buat assignment la (kantoi aku pernah ni..). mana tak mata panda kalau assignment buat last minute lepas tu tak tidur malam. tahniah! entahlah mungkin dah habit kot buat assignment last minute. huhu..

mesti lepas ni aku rindu suasana macam ni lagi. akan datang macam manalah gaya orang buat assignment ek?

2 comments:

  1. suka last minute sebab lambat dapat 'wahyu' ke?? :-)

    ReplyDelete
  2. haha.. lebih kurang camtu la.. msyrkt btol..=)

    ReplyDelete