Friday, September 9, 2011

yey! dapat duit raya!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah... dah besar-besar macam ni pun masih dapat duit raya. hehe.. tapi duit raya kali ni bukan free ek. aku ada join kontest myeg syoknya raya 2011, kalau korang perasan ada iklan kat hot.fm time raya hari tu.

sebenarnya aku saja try sebab kontest ni free je tak payah bayar apa-apa. gambar yang aku pertaruhkan gambar ni 


kontest ni senang je.. mula-mula pergi kat fanpage facebook friends of myeg. klik like. cari kontest syoknya raya 2011. lepas tu upload gambar pilihan kat dalam tu. buat description sikit pasal gambar yang dah dihantar.




gambar terpilih dapat duit raya rm200. petang tadi dapat call daripada myeg untuk pemberitahuan hadiah. Alhamdulillah.. ni kali pertama aku join kontest macam ni. tak sangka pulak boleh menang. seronok!

*buat pengetahuan semua tarikh tutup kontest ni dah habis pun. huhu.. kalau nak cuba lain kali ek. ce try like page dia.

2 comments:

  1. haha..muka aku mencapap kat situ...itu bermakna..aku bawah tua...hehe

    ReplyDelete